Στιγμιότυπο 2018-09-11, 11.47.33 πμ

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η χώρα μας θα συμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Surfing της ISA (International Surfing Association). Η ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ αποδεικνύει για ακόμη μια φορά τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει τη θέση της ως εκπρόσωπος της ISA. Η συνεχόμενη αυτή παρουσία μας στο μοναδικό αναγνωρισμένο παγκόσμιο πρωτάθλημα, κατοχυρώνεται πλέον ως θεσμός.

Ο 1ος Επίσημος Αγώνας SURF στην Ελλάδα που πραγματοποιήθηκε στις 24-25 στην Παλαιόχωρα Χανίων, με μεγάλη επιτυχία, αποτέλεσε την επίσημη πρόκριση για τον Έλληνα αθλητή που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα SURFING που διοργανώνει η ISA στην Ιαπωνία.

Ο αθλητής μας Νικόλαος Πλυτάς, που επικράτησε των υπολοίπων συναθλητών του, ήταν και αυτός που πήρε την πρόκριση και 15-22 Σεπτεμβρίου θα παραβρεθεί στην Ταχάρα της Ιαπωνίας και θα αγωνιστεί ανάμεσα σε εκατοντάδες αθλητές του surfing από άλλες χώρες.

Εικόνα1      Εικόνα2

Τον αθλητή Νικόλα Πλυτά θα συνοδεύσουν απο την ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ  ο πρόεδρος κος Χαράλαμπος Σαββακης και ο έφορος κος Άγγελος Μπούτσικας, καθώς η παρουσία μας και πάλι στη γενική συνέλευση των μελών της ISA είναι απαραίτητη.

Ευχόμαστε ολόψυχα στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία!

Εκ του ΔΣ της ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ