ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

 
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Hellenic Surfing Games – Chania 2019

Πανελλήνια Ένωση Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας & Κυματολίσθησης (ΠΑΝ.Ε.Ο.Σ.Κ.)-Hellenic Surf & SUP  Association (HSSA), η μοναδική εκπρόσωπος για την Ελληνική επικράτεια  της Διεθνούς Ομοσπονδίας Surf (ISA) η οποία αποτελεί την μοναδική αναγνωρισμένη Διεθνή Ομοσπονδία για τα αθλήματα του Surf και του SUP απο την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, προκηρύσσει εκδηλώσεις με σκοπό την ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών/τριών που θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ISA World Surfing Games, στην Ιαπωνία.

Η 1η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα Χανιά Κρήτης, το Σαββατοκύριακο 16-17 Μαρτίου 2019.  Θα υπάρξει και οριστική ανακοίνωση τουλάχιστον 48 ώρες πριν και τελική επιβεβαίωση τουλάχιστον 24 ώρες πριν.

1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής στις εκδηλώσεις έχουν όλα τα μέλη της ΠΑΝΕΟΣΚ, ανεξαρτήτου φύλου και ηλικίας.

2.Δοκιμασίες

Οι δοκιμασίες στις οποίες θα κληθούν να διαγωνιστούν οι συμμετέχοντες θα είναι η επίδειξη των δεξιοτήτων τους πάνω στο κύμα.

Οι κριτές των εκδηλώσεων θα είναι πιστοποιημένοι από την ISA και θα υπάρχει βαθμολόγηση

3.Κανονισμοί 

Οι κανονισμοί των εκδηλώσεων και ο τρόπος διεξαγωγής τους υπάγονται και εναρμονίζονται  με τους κανονισμούς της I.S.A. (International Surfing Association): http://isasurf.org/downloads/ISA_Rulebook_2019.pdf

4.Κατηγορίες

Οι κατηγορίες αθλητών που θα λάβουν μέρος είναι οι εξής:

  • Κατηγορία Ανδρών
  • Κατηγορία Γυναικών

Για να ισχύει η κατηγορία θα πρέπει να εκκινήσουν τουλάχιστον 4 συμμετοχές στην εκδηλώση.

5.Δηλώσεις συμμετοχής

Για τη δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει:

  1. Μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019, να εγγραφούν μέλη στην ΠΑΝΕΟΣΚ, ή να ανανεώσουν την συνδρομή τους, να είναι δηλαδή οικονομικά τακτοποιημένοι, μέσω της ιστοσελίδας της ΠΑΝΕΟΣΚ (*εγγραφές http://hssa.gr/εγγραφη/)
  2. Να κάνουν registration στη δήλωση συμμετοχής που υπάρχει στην κορυφή της παρούσας επίσημης ανακοίνωσης Δήλωση Συμμετοχής
  3. Μέχρι και την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019 να συμπληρώσουν και να αποστείλουν υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση στο register@hssa.gr. Η υπεύθυνη δήλωση υπάρχει στην κορυφή της παρούσας επίσημης ανακοίνωσης Υπεύθυνη Δήλωση
  4. Παιδιά κάτω των 17 ετών πρέπει να έχουν την ενυπόγραφη συγκατάθεση του κηδεμόνα, την οποία θα αποστείλουν ηλεκτρονικά στο register@hssa.gr και την εγγραφή του κηδεμόνα ως μέλος της ΠΑΝΕΟΣΚ.

Με την παρουσία τους στη γραμματεία, οι αθλητές επιβεβαιώνουν μόνο τη συμμετοχή τους.

6.Δυνατότητα εκπροσώπησης στα ISA World Surfing Games

  • Έχουν μόνο τα μέλη της ΠΑΝΕΟΣΚ που είναι κάτοχοι Ελληνικού διαβατηρίου

6.1 Διαδικασία

  • Απο τη συνολική διαδικασία οι τρείς (3) καλύτεροι αθλητές και οι τρείς (3) καλύτερες αθλήτριες, οι οποίοι θα συγκεντρώσουν στο σύνολο των δυο εκδηλώσεων τη μεγαλύτερη βαθμολογία, θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ISA World Surfing Games. Σε περίπτωση άρνησης ή αδυναμίας του αθλητή να παραβρεθεί στην ελληνική αποστολή, η θέση του ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ σε επόμενους στην κατάταξη αθλητές. Περίπτωση ισοβαθμίας στο σύνολο των δυο εκδηλώσεων αφορά μόνο την 3η θέση κατάταξης. Σε αυτήν την περίπτωση τη θέση λαμβάνει ο αθλητής με τη μεγαλύτερη μεταξύ τους βαθμολογία στο ένα απο τα δυο events ή περεταίρω τη μεγαλύτερη μεταξύ τους βαθμολογία σε προσπάθεια σε κύμα.
  • Όλοι οι αθλητές που θα κερδίσουν το δικαίωμα συμμετοχής στα ISA World Surfing Games 2019, θα συμμετέχουν στην αποστολή με δικά τους έξοδα. Σε περίπτωση που η ΠΑΝΕΟΣΚ δύναται να διαθέσει χρηματικό ποσό, αυτό θα μοιραστεί ισόποσα στα μέλη της αποστολής.

7.Διαφημίσεις

Μπορεί να ζητηθεί από τους αθλητές να χρησιμοποιήσουν οποιουδήποτε είδος διαφημιστικό υλικό και η χρήση θα είναι απαραίτητη για την συμμετοχή.

8.Έπαθλα 

Θα βραβευτούν οι τρεις (3) καλύτεροι κάθε κατηγορίας

9.Ημερήσιο Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Θα ανακοινωθεί

* Η παρούσα προκήρυξη δύναται να τροποποιηθεί ανάλογα των συνθηκών