2ος αγώνας λοιπόν για το 2ND Garmin – HSUPA  Open SUP Cup  series 2016 μετά τη Τζιά

Οι προετοιμασίες πυρετώδεις καιρό πριν τον event  ,οι προσδοκίες όπως πάντα υψηλές.

Όσο πλησιάζουμε στην ημερομηνία του event έχουμε αφιερωθεί όλοι , οι συναντήσεις ατέλειωτες ,τα τηλεφωνά ασταμάτητα.

Επιτέλους φτάνει  το πρωινό της 5ης  Ιουνίου . Η πολύ όμορφη παράλια της Αγίας Μαρίνας  φιλοξενεί για 2Η φορά event της HSUPA.

Ο καιρός μαζι μας σύμμαχος, η διάθεση στο maximum, κάποιες μικρές καθυστερήσεις  δε μας πτοούν . Οι τέντες στήνονται , η γραμματεία λειτουργεί , δοκιμές στην ηλεκτρονική χρονομέτρηση, τα φουσκωτά ετοιμάζονται. Ξεκινάνε οι εγγραφές , κάθε αθλητής παραλαμβάνει τη τσάντα του η οποία περιέχει όλα τα χρήσιμα καθώς και το μετάλλιο συμμετοχής. Οι 95 συμμέτοχες ανεβάζουν πολύ ψηλά το πήχη .  Ενημέρωση για τις διαδικασίες, riders meeting και ετοιμαζόμαστε επιτέλους να μπούμε στο στίβο.

Η κόρνα σημαίνει την εκκίνηση,  super flat water και πραγματικά οι κόντρες ξεκινάνε σε όλες τις κατηγορίες. Αμέτρητες κουπιές, ένταση, πίεση ,υψηλοί παλμοί. Η δοκιμασία για τους Elite 7 χιλιόμετρα ,για τη κατηγορία Surf 3,5 χιλιόμετρα.

Τερματίζει  ο  πρώτος της κατηγορίας SURF Μαυρομμάτης και από κοντά οι Αγγελέτος  και Δερματάς, και πλέον γίνεται κατανοητό πόσο σπουδαίο δεδομένο είναι η ηλεκτρονική χρονομέτρηση που για πρώτη φορά εφαρμόζεται σε event  SUP  στην Ελλάδα. Όλοι έχουν πλέον τη δυνατότητα να βλέπουν το χρόνο τους στο τερματισμό σε μεγάλη οθόνη!

Ακολουθεί ο 1ος του αγώνα  Κωνσταντής με ένα εξαιρετικό χρόνο και πίσω του Ferbus  και Πράπας ολοι με 14’’ .

Από κοντά και οι πολύ γρήγοροι της κατηγορίας 12,6’’  Απαλαγάκης, Τούντας και Κλεινά  κης.

Πλέον οι τερματισμοί είναι συνεχόμενοι με μεγάλες μάχες στα τελευταία μέτρα της παράλιας. 86 τερματίσαντες !

Ακολουθεί  η ξεκούραση  και το απαραίτητο  ενεργειακό lunch box. Οι μουσικές επιλογές του dj ανεβάζουν τη διάθεση και το παγωτό που προσφέρεται χαρίζει τη δροσιά που όλοι ζητάμε !

Ξεκινάει  και η μεγάλη κλήρωση με τα  πολύ πλούσια  δώρα  μοναδικά σε αξία και μέγεθος  για SUP event!!

Και αμέσως μετά οι  απονομές  ως επιβράβευση για τη προσπάθεια , με τα  τελικά αποτελέσματα να έχουν ανέβει  σε ηλεκτρονική μορφή λίγη ώρα μετά  τη λήξη  του event.

Κλείνοντας  να ευχαριστήσουμε  πρώτα τους αθλητές και συμμετέχοντες ,

Το μεγάλό  χορηγό του event, Funsports με τις  εταιρίες FANATIC  και ION .

Τη Garmin ως χορηγό του κυπέλλου αλλά και διότι μας έκανε τη τιμή να αγωνιστούν μαζί μας η χρυσή ολυμπιονίκης μας Αθανασία Τσουμελέκα και άλλοι σπουδαίοι αθλητές που ανήκουν στο Garmin Team Greece.

Τις  εταιρίες Bic και Bic Sport που τόσα χρονιά στηρίζουν ανελλιπώς   το άθλημα του SUP στην Ελλάδα και προσέφεραν ως  δώρο 3 σανίδες!

Όλους τους δωροθέτες,  Super Tire Service,  ελαστικά FALKEN,  Frozenwave ,  Windstar – Coreban,  Blu café,   Sportop -Starboard,   JP,  Surfmarket.gr,

Tους χορηγούς επικοινωνίας  Supzone.gr, The Dots   και για τη φιλοξενία το Copamar café  , το Athens Board School, και το Ν.Ο. ΚΕΚΡΩΨ.

Σας περιμένουμε όλους στη συνέχεια του θεσμού 2nd Garmin HSUPA Open SUP Cup series 2016…….

26-6  Σχοινιας

10/11-9 Πόρτο Χέλι

25- 9 Άλιμος

8/9 -10 Αγ. Νικόλαος Κρήτης ( Τελικος)