Η ΠΑΝΕΟΣΚ στα παιδικά camps του Δήμου Βούλας Βάρκιζας Βουλιαγμένης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα καλοκαιρινά προγράμματα του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού και Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ), στο Δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης. Οι «Καλοκαιρινές Αθλητικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες 2018», απευθύνθηκαν σε παιδιά ηλικιών 6 έως 12 ετών και πραγματοποιήθηκαν μέσα στους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο 2018 στην όμορφη παραλία της Βάρκιζας https://drive.google.com/file/d/1rHYZk7wRthJuJBXhrBY5lbGT4SV44yGS/view
 
Πιστή η ΠΑΝΕΟΣΚ στον πρωταρχικό της ρόλο, που δεν είναι άλλος απο τη διάδοση και ανάπτυξη του αθλήματος της Όρθιας Κωπηλασίας με Σανίδα – SUP (Stand Up Paddleboard), συμμετείχε αφιλοκερδώς στις αθλητικές αυτές δραστηριότητες του Δήμου Βούλας-Βάρκιζας-Βουλιαγμένης.
 
Μέλη του σωματείου και του ΔΣ της ΠΑΝΕΟΣΚ βρέθηκαν στην παραλία της Βάρκιζας και έδωσαν βασικές γνώσεις, ευχάριστη εμπειρία, αλλά  και πολλά χαμόγελα στα παιδιά όλων των ηλικιών που συμμετείχαν στα camps. Στόχος ήταν η πρώτη επαφή με τη σανίδα, η ισορροπία και η όσο το δυνατόν σωστότερη χρήση του κουπιού για το πρώτο «τσούλημα» με τη σανίδα. 
 
Η πρώτη αυτή επαφή με το άθλημα του SUP πιστεύουμε οτι διέδωσε ευχάριστα το «μικρόβιο» του αθλήματος, αλλά και του παιχνιδιού, αφού και παιδιά και διοργανωτές έδειξαν απόλυτη ικανοποίηση απο την προσφορά του σωματείου μας. Δέσμευση δική μας είναι οτι αυτό ήταν ένα πρώτο βήμα και η συνέχεια είναι δεδομένη σε επόμενα camps.
 
Αρωγοί στην προσπάθειά μας δεν ήταν άλλοι απο τη BIC και τη FUNSPORTS, χορηγούς της ΠΑΝΕΟΣΚ για το 2018, οι οποίοι με τον εξοπλισμό τους έκαναν πραγματικότητα την παρουσία μας στα camps του ΟΑΠΠΑ.
 
Τέλος να ευχαριστήσουμε τα μέλη μας Χέλμη Ματούλα, Marinella El Kahi, Γαλάνη Τάσο, Φροντιστή Πέτρο και Βλαβιανό Ηλία για την πολύτιμη βοήθειά τους.